Menü átugrása

Foglalási feltételek

A foglalás leadása jelen feltételek kötelező érvényű elfogadásának minősül. Júniusban, júliusban és augusztusban a minimum foglalási idő 2 nap (kivéve rendezvények esetén).

A foglalás és ajánlatkérés formája

A Tavirózsa Kemping szálláshelyfoglalást kizárólag e-mail útján vagy a https://www.tavirozsakemping.hu/ oldal "Foglalás" menüpontja alatt található űrlap kitöltésével fogad el. Telefonon keresztül csak előzetes foglalást tudunk felvenni, amely az e‑mailben történt megerősítés után válik véglegessé.

Foglalást csak a 18. életévét betöltött személytől fogadunk. A foglalásban megadott adatokért a vendég felel. Amennyiben a megadott telefonszámon vagy e‑mail címen a vendég elérhetetlennek bizonyul, a Tavirózsa kemping jogosult a foglalást törölni.

E-mailben történő foglalás esetén a következő adatok megadását kérjük: név, cím, telefonszám, vendégek száma, érkezés napja, tartózkodás hossza, kívánt szállások típusa (sátorhely, lakókocsihely, apartman vagy csak hálószobából álló faház), a parkolót igénybe vevő autók száma, valamint hogy kérnek-e étkezést (reggeli, félpanzió vagy teljes ellátás).

Foglaló

A foglaló a végösszeg 30%‑a. A befizetés határideje a foglalás leadásától számított 5 munkanap.

A foglaló befizetése az alábbi módokon történhet:

 • banki átutalással
 • személyesen a kempingben
 • banki befizetéssel (ennek díja 500 Ft)
 • SZÉP kártyával (kérjük, e-mailben jelezze!)
 • postai csekkes befizetéssel (rózsaszín csekk) a Tavirózsa Kemping Kft., 2337 Délegyháza, Nomád part 4. címre.

A számlaszámunkat, a SWIFT és az IBAN kódot a foglalás után e-mailben küldjük meg a vendégeink részére. A foglaló megérkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk. A foglalás kizárólag ezzel válik érvényessé. Amennyiben a foglaló a kért határidőig nem érkezik meg, a Tavirózsa kemping fenntartja a jogot a foglalás visszamondására.

Kérjük, hogy befizetéskor minden esetben tüntessék fel nevüket, amivel a szállást foglalták. Ennek hiányában sajnos nem tudjuk beazonosítani a befizető személyt.

Kaució

A szolgáltató a vendégektől 0 ‑ 20 000 Ft kauciót kérhet, amely a szállás elhagyásakor - ha nem történt káresemény - visszajár.

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshely az érkezés napján 14:00-tól foglalható el és az elutazás napján 10 óráig kell elhagyni. A szállást a Tavirózsa kemping az érkezés napján 20 óráig tartja fenn, ezután jogosult annak újraértékesítésére. Amennyiben ettől eltérő igény merül fel, e‑mailben vagy telefonon érdeklődhet a lehetőségekről.

A szállás elfoglalásakor bejelentőlapot kérünk kitölteni, amely a következő adatokat tartalmazza:

 • név, lakcím, születési hely és idő, útlevél vagy személyigazolvány szám, gyerekeknél név, születési hely és idő
 • jármű rendszáma
 • érkezés és elutazás napja
 • e-mail cím
 • nyilatkozat az anyagi felelősségvállalásról
 • aláírás

A vendég az általa okozott károkért a bejelentőlap kitöltésétől függetlenül is anyagi felelősséggel tartozik.

Amennyiben a vendég a foglalásban megadott időpontnál korábban hagyja el a már elfoglalt szállást, a foglalás teljes időtartamának megfelelő díjat köteles megfizetni. A szállás elfoglalásának a kulcs átadása minősül.

Kijelentkezéskor a kulcsot a személyzet részére kérjük átadni.

A szállást rendezetten és tisztán (a szemetest kiürítve, a szobákat kisöpörve, felmosva, a használt edényeket elmosogatva) kérjük átadni. Ennek hiányában 5000 Ft takarítási díjat számolunk fel.

Rongálás vagy véletlen károkozás esetén a károkozó köteles az okozott kárt megtéríteni (ide értve a sérült vagy tönkretett dolgok javítását, kicserélését, illetve az ezzel kapcsolatos ügyintézés díját).

Az esetlegesen igénybe vett kedvezmények, ha a kedvezmény kiírásakor másképp nem szerepel, egymással nem összevonhatóak.

Lemondási feltételek

A foglaló nélküli foglalások ingyenesen lemondhatóak, kérjük azonban, hogy a lemondást minden esetben legalább az érkezést megelőző 8 nappal, vagy ha ez nem lehetséges, a lehető legkorábban, e‑mail útján jelezzék számunkra.

Foglalót visszaadni nem áll módunkban. Az érkezést megelőzően legalább 14 nappal írásban (e-mail útján) lemondott foglalás esetén a már befizetett foglaló teljes összege felhasználható a lemondás évében december 31‑ig. A 14 napon belül lemondott szállásfoglalás esetén a foglaló a Tavirózsa kempinget illeti. Nem jár vissza, illetve nem használható fel a foglaló akkor, ha a foglalási időpont módosításra kerül, és az eredeti időpont alapján a foglaló a Tavirózsa kempinget illetné.

A Tavirózsa kemping szálláshelyeit értékesítő más portálok, utazási irodák által érkező vendégekre is jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek. Amennyiben a másik értékesítési csatornán található információk a fentiektől eltérnek, jelen dokumentum az irányadó. Az eltérésekből fakadó esetleges károkért a Tavirózsa kemping felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben ez vezetne eredményre, úgy a viták eldöntését jogi útra terelhetik, melyben a Ráckevei Városi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.